Blommigt och prickigt för 5 pund

Jag har ju tidigare skrivit om shoppingpåsar och här kommer en till som jag verkligen skulle kunna tänka mig. Den är blommig och prickig i fina färger och hade varit riktigt söt till shopping! Finns att klicka hem här för runt 5 pund.
image58
.

Vad händer ikväll?

Idag har jag varit på min praktikskola och imorgon ska jag vikariera i sexan, blir kul. Har planerat lite roliga saker man kan göra då man är vikarie :) Tyvärr känner jag mig sjuk, har feber men jag får ta en Ipren och gå dit ändå. Är svårt att ställa in. Nu är det snart Desperate Housewives! Ska ni se på det?

Hmm, undrar vad som händer ikväll??!
image57

Svart eller rosa?

Jag har verkligen tänkt att köpa dessa fina espandrillos på H&M superlänge nu! Det dumma är bara att jag altid glömmer bort det då jag är på H&M! Hmm, vilken färg ska man väja då? Jag är ju barnsligt förtjust i rosa och de hade varit läckra till en svart outit. Får nog slå till på båda nästa gånga jag är på H&M!

Förresten, vet ni om de är sköna?

image56

Till min resväska

Jag ska snart boka in en resa till syster i London och dessa skulle vara fina på min resväska! De finns att klicka hem här.

image55

Dagens rosa

Nu ska jag strax åka hem till pappa och hans sambo och lämna vår bil där. Den ska besiktigas på onsdag så det får han ta hand om :) Har blivit lovad god fiskgratäng med räkor, min favoriträtt! Idag har jag på mig en rosa tunnstickad klänning i ekologisk bomull från H&M, svarta byxor och en svart kofta över. Ha en härlig söndag!

image54

Superbalanced makeup

Igår shoppade jag lite smink, bland annat Cliniques Superbalanced makeup efter att jag hört att den ska vara riktigt bra. Har ni provat den? Nyfiken! Ska testa den snart då jag sminkar mig. Recension kommer!

image53

Promdress

Älskar verkligen denna klänning från TopShop. Ska åka in till stan nu och se om jag kan hitta något liknande! Ha en skön lördag!

image52

Fredagsparty!

Blev dåligt med uppdatering igår. Skrev tenta på dagen och gick på After Work + dans på kvällen/natten. Var riktigt trevligt! Linnégatan har många toppenställen för After Work här i Göteborg, dock var det väldigt fullt överallt! Solen sken så vad kan man förvänta sig!

Så här såg jag ut, bilden är tyvärr väldigt mörk..

image51

Muslimix - gott och nyttigt!

Upptäckte idag på Hemköp att de börjat sälja musli i lösvikt. Hätigt då man kan plocka ihop de frön och flingor man gillar bäst! Det finns bland annat pumpafrön, torkade bananer, dinkelpuffar, phsyllisfrön, svarta sesamfrön, quinoaflingor, solrosfrön, papaya och en massa mer. Supergott och nyttigt att ha på filen eller gröten!

image50

Tid för manikyr

Mina naglar har blivit ganska långa men jag har verkligen varit dålig på att ta hand om dem den sista tiden. Så - igår bokade jag tid för manikyr och imorgon ska jag dit och fixa till dem. Ser det som en start på att jag ska bli bättre på att sköta om mina naglar!

image49

This is not a plastic bag!

Denna söta typpåse från Lindex hittade jag på Jessicas blogg och blev kär direkt. Den kostar bara 30 kronor och är i ekologisk bomull. Perfekt för träningskläderna eller då man handlar mat.

Det är verkligen onödigt att köpa/få en massa plastpåsar som man ändå slänger sedan. Plast görs ju dessutom av olja som är ett fossilt bränsle, vilket det finns en begränsad tillgång av. Löp och Köp!

image47

Mattips

Måste tipsa er om min favoriträtt för tillfället. Detta recept på Pasta Carbonara är verkligen oslagbart! Enkelt och verkligen supergott! Jag tycker att det är godare med kalkon istället för bacon och inte lika fett.

image46

Gratisprov

image45Så precis här att man får gratisprover av Ldb's produkterdenna sida.

Självklart tackar man inte nej till gratisprodukter!

Klicka hem du också, här!
















Min dag - Tisdag

Fortfarande härligt väder, det är så härligt! Igår kunde man vara ute här i Göteborg i linne utan att frysa, hoppas på samma väder idag! Det ser lovande ut, strålande sol och blå himmel. Nu ska jag åka till skolan på föreläsning och efter det blir det nog fika i solen. Jag har på mig kjol från Lindex och top från TopShop.

image44

Sanningens ögonblick

Idag har jag verkligen haft en lugn dag. Det är så härligt med sådana söndagar! Tog en långpromenad i solen och gick sen hem och lagade god lasagne. Känner mig riktigt duktig, blev en massa matlådor! Nu ska jag snart kika på Pontus Gårdinger nya program Sanningens Ögonblick och äta upp resterna av hallon- och blåbärspajen från igår!

image43

Hugs not drugs!

Jag kan tycka att det är riktigt snyggt med jeans, ballerinas eller vita tygskor och en snygg t-shirt till .Dessa kommer från Nelly (de två översta) och Urban Outfitters och de skulle jag gära ha på mig i vår. Då jag bodde i London köpte jag flera roliga toppar, bland annat på TopShop och på det stora UO på Oxford Circus.

image42

Härlig dag

Har haft en supermysig dag idag med en massa sol. Spenderade dagen på ett café i Haga. Åt bland annat årets första GB glass - en Lakritspuck! Ikväll har vi gjort en smulpaj med blåbär och hallon och tittat på Jakten på Lycka med bland annat Will Smith och hans son, den rekommenderar jag varmt! En riktig feel-good film!

image41

Kanske detta??

Provade kjolen med en annan top till. Den jag har på mig på bilderna är från Vila. Tror detta blir finare... Typiskt mig att vara såhär velig!

image40

What to wear?

Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Kanske blir det min svarta kjol från Lindex med hög midja. Till de svarta strumpbyxor, heels och linnet jag köpte på Gina i tisdags. Vad tror ni om det?

image38

Planer för fredag

Nu är jag hemma efter en lång dag med föreläsning, litteraturseminarium och efter det jobb.. Därav det dåliga bloggandet idag. Hann se slutet på So you think you can dance, ska strax se vem som åker ut och efter det kommer jag stupa i säng! Som tur är är jag ledig imorgon. De planer jag har för imorgon är än så länge är dessa:

image37

Lite shopping

E, min vän som jobbar som dekoratör på Lindex lurade på mig dessa plagg å jag var i hennes butik häromdagen. Ett par svarta byxor med hög midja som är supersköna och en vit skir blus. Det känns riktigt vårigt och fint och jag är nöjd med inköpen!

Nu ska jag kolla på Rent Hus om sambon är med på det (han brukar inte vara så förtjust i såna program)!
image35

Fröken Söt

Gillar dessa fina klänningar från Fröken Söt, frågan är bara vilken färg man skulle välja! De kostar 399 kronor och finns att klicka hem här.

image34

A Piece of Cake

Jag är ett stort fan av Leila Lindholm, hon är så duktig och söt! Jag har provat en hel del av hennes recept, bland annat det gudomliga godiset Rocky Road. Hennes senaste bok A Piece of Cake med 200 recept på bakverk och bröd, ska jag klicka hem så snart jag får lön!

image33

Fint på kylskåpet

Dessa fina kylskåpsmagneter hade gärna fått pryda mitt vita, tråkiga kylskåp!

image32

Finns att köpa här

Blommigt linne från GinaTricot

Handlade detta linne på GinaTricot på väg hem från träningen idag. Det är verkligen farligt att stället jag tränar på ligger precis brevid H&M, Gina och en massa andra butiker! Det blev iallafall ett blommigt linne jag tänker ha på mig på fredag då jag ska ut tillsammans med en svart kjol med hög midja. Tror det kan bli riktigt snyggt!

Jag har varit ute efter ett blommigt linne med svart botten ett tag nu så jag blev riktigt glad då jag hittade det!

image31

Ja, tack!

Jag har aldrig beställt från Cocoo tidigare, har tyckt att deras smycken känts ganska plastiga. Hittade dock av en slump flera fina armband där idag.
Dessa skulle jag kunna tänka mig:


image30

Lång dag..

Har varit en riktigt lång dag idag. Imorse föreläsning, sedan pump-pass och efter det jobb till kl 21. Imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut! Fastnade i soffan då jag kom hem, Idol och efter det 100 höjdare, älskar det programmet!

Nu - sova!

image29

Tips på baslinnen

Köpte även två baslinnen idag på Lindex. Ett gult och ett rosa för bara 79 kronor styck. De är riktigt sköna i kvalitén och kommer bli fina i vår till bland annat kjol.
image26

Ny vippig kjol

Efter träningen idag smet jag in till min vän E som jobbar som dekoratör på Lindex. Hon tog fram den finaste kjolen till mig, som inte kommit ut i butik än! En svart vippig och superfin kjol som jag var tvungen att köpa! Hittade även lite annat, visar mer ikväll!

Nu ska jag ta på mig mina ballerinas, solglasögon och åka in till stan och ta en fika i solen!

image25

Jag tror det är denna kjol fast svart.

Mysig kväll

Idag har jag haft ännu en lugn kväll. En vän är hemma hos mig och vi har ätit en massa gott och kollat på tv. Vi lagade god sallad med lax och parmesan och till efterrätt mazarinkaka och glass. Mums! Det är riktigt skönt att ha mysiga och lugna helger ibland, man behöver verkligen det. Imorgon ska jag på ett pass kl 11..härligt!

Ha en mysig kväll!

image24

Underbara ballerinas!

Hittade dessa otroligt söta ballerinas MyTheresa. Åh vad jag skulle vilja ha dem i sommar!

image23

Årets horoskop

Jag brukar inte läsa mitt horoskop mer än då och då, om det ändå finns i tidningen jag läser. Jag tror inte på det men det är underhållande att läsa det! Detta på Elle var dock ganska skoj med fina bilder till. Jag är kräfta och året verkar ganska positivt ut för mig! Jag anser mer att allt blir vad man gör det till, men ändå härligt!

"Under sommaren blommar du verkligen upp. Du inte bara känner dig vacker ? du är vacker. Det handlar om självförtroende och karisma" Elle

Spana in ditt årshoroskop här!

image22

Fredagsmys

Ikväll är det bara lungt som gäller för mig. Jag har gjort en god fruktsallad innehållandes äpple, päron, blodapelsin, banan och till det vaniljvisp. Det är verkligen ett tips, gott och nyttigt! Jag håller upp med godis och chips så det är riktigt gott att mysa med fruktsallad på helgerna. Sitter och kikar på Talang, härligt att inte göra något speciellt!

image21

Rosa fredag

Härligt med Fredag! Nu ska jag åka in till skolan för en heldag med föreläsningar. Efter det är jag inbokad på ett aerobicspass, ska bli kul. Skönt att träna också. Vad ska ni göra idag? Ha en toppendag!

image20

H&M fynd!

Dagens fynd är dessa söta klänningar från H&M. De finns i svart, rosarött och turkosgrönt med vita prickar på och kostar bara 149 kronor. Perfekta vardagsklänningar till sommaren med vita tygskor eller ballerinas till.

image19

Ebba i kockduellen

Var det någon om såg Ebba i Kockduellen ikväll? Ville se det men såklart gjorde jag annat då! Alltid spännande att se människor man mest läser om/av i tv.

image18

Det är vår!

Idag är jag ledig från föreläsningar och seminarium så jag ska strax åka och jobba, man får passa på! Underbart väder idag, strålande sol och vindstilla. Det känns riktigt vårigt. Ha en härlig dag idag!

image17

Dagens fynd

Dagens fynd måste vara dessa söta ballerinas. De finns att klicka hem från Ellos för bara 179 kronor. Jag gillar verkligen den puderrosa färgen och mönstret i tyget + rosetten. Skulle vara riktigt fina till jeans eller en sommarklänning.

image16

Dagens blommiga

Nu har jag precis kommit hem från en föreläsning, det var en kvinnlig psykolog som föreläste. Hon föreläste om läraren som en arbetsledare och det var riktigt intressant! Det är kul när man känner så! Jag har på mig en liknande outfit idag som jag hade igår. Blommig blus från H&M, kofta från Topshop, jeans Sqin från H&M och ett långt halsband i silver med ett äpple från Primark.

Nu- mat!

image14

Tatuering?

Såg ni Gynning program då hon tatuerade sig? Hon har en fjäril samt några tecken på hendleden och själv tycker jag inte det är speciellt snyggt. Vad tycker ni?

image13
Bild från Veckorevyn.com

Marimekko + H&M = Sant

Ni har väl inte missat att H&M's Marimekkokollektion kommer i butikerna på torsdag!? Jag har sett endel söta plagg, speciellt de till barn då jag kikat runt lite. Kommer dock inte rusa till H&M på torsdag, kanske blir det en sväng på fredag för att se om något plagg finns kvar. Man är ju nyfiken! Vad tycker ni? Kommer ni att köa?

image12

Bilder från Nitrolicious


Överlycklig!

Jag blev överlycklig då jag kikade min mail igår. Jag och J har fått en visning imorgon på en 2:a på 60 kvm i Högsbohöjd med bland annat uteplats. Härligt! Den ligger nära Slottsskogen och Majorna så det känns jättebra! Hoppas att den är fin och att om vi tycker om den, får den. Uppdatering kommer imorgon efter visningen!

image10

Dags för fika i solen

Nu ska jag ge mig iväg med vagnen in till stan och träffa min vän L och ta en fika. Hon var i Stockholm i helgen och besökte sin nya dejt. Känner att jag behöver uppdateras!

Det är riktigt soligt och vårigt ute idag, härligt! Jag har på mig min nya skinnjacka från Cubus, småblommig blus från H&M och jeans Sqin från H&M.

Ha en härlig eftermiddag!

image9

Dagens fynd

Jag klickade hem denna söta tunika/klänning igår efter att jag blev tipsad om den hos Amanda. Med rabattkoden 178320 får du den för bara 99 kronor. Visst är den fin!

image8

Underbart halsband


Detta halsband är jag verkligen sugen på att klicka hem. Det är så fint!


image6

RSS 2.0